Buffetten

Koud Zomerbuffet

Zalm Belle – Vue , Gerookte forelfilet , Tomaat met grijze garnalen , Ardeense ham , Varkensgebraad met graanmosterd , Kippenboutjes , Breughelhesp , Eitjes , Aardappelsla , Salades en groenten , sauzen en een waaier van ovenverse broodjes

€ 31,00

 

Koud matrozenbuffet

Meloentje gevuld met grijze garnalen , Torentje van gerookte forelmousse omwikkeld met zalm , Zalm Belle – Vue op een bedje van gerookte heilbot , Carpaccio van rundvlees met basilicumsalade en olijven , Gerookte eendenborstfilet met notensalade en gebakken appeltjes , Tomaat gevuld met tonijn , Gevulde kip met een waaier van vers fruit , Paella met rivierkreeftjes en langoustines , Saladebar , Pasta op diverse wijze , Aardappelsla en een waaier van ovenverse broodjes en boter

€ 39,00

 

Koud Kapiteinsbuffet

Verse Schotse zalm Belle – Vue , Rollade van zeetong en gerookte zalm , Tomaatjes gevuld met Zeebrugse grijze garnalen  , Verse ananas met zeevruchten , Spaanse beenham met meloenparels , Torentje van gerookte zalm en forelmousse , Waaier van huisgerookte eendenborst met gebakken appeltjes , Carpaccio met een basilicumsalade  , Lekkernij van krab en gemarineerde zalm , Kalfsfilet gevuld met Gandaham en salie , Oesterbar geserveerd op ijs , Opera van eendenlever,compote van vijgen , kruidenkoek en Westmallegelei , Tartaar van tonijn en mango , Exotisch slaatje van gamba’s en scampi , Salade bar , Varia aan koude pasta en een waaier van ovenverse broodjes

€ 43,00

 

Kombuis Wilford I

Meloen met Ardeense ham , Gerookte forelfilet , Verse Noorse zalm met rivierkreeftjes , Tomaat met grijze garnalen , Breughelhesp met asperges , Eitjes , Aardappelsla , Saladebar , sausen en een waaier van ovenverse broodjes

Warm

Konijn op grootmoeders wijze , Kippenboutjes met champignonsaus , Kalkoenfilet in lichte pepersaus

€ 36,00

Supplement warme groenten + € 4,00

 

Kombuis Wilford II

Mozaïek van gerookte zalm en gerookte heilbot , Gerookte forel met limoen , Zweedse haringstukjes in diverse marinades  , Verse Noorse zalm Belle – Vue , Tomaatjes gevuld met tonijn en grijze garnalen , Varkensgebraad met graanmosterd , Gevulde eitjes , Carpaccio van rundvlees en basilicum , Salade van gerookte eendenborst met een mousse van kwartel , Breughelham met asperges , Saladebar , Pasta , Koude aardappeltjes, sausen en hotelbroodjes

Warm

Keuze van 3 gerechten uit de volgende lijst :

Kabeljauwhaasje met garnaaltjes

Filet van speenvarken met oesterzwammen

Waterzooi van vis in een kreeftensausje

Varkenshaasje in champignonsaus

Kalfsoester bordelaise

Bij de warme gerechten is een waaier van seizoensgroenten en gratinaardappelen inbegrepen.

€ 42,00

 

Kombuis Wilford III

Gerookte zalm met ui en peterselie , Gerookte paling met mierikswortel , Tomaatjes gevuld met Zeebrugse garnalen , Zalm met groene kruiden afgebakken in bladerdeeg , Gandaham met meloen , Kippenfilet kruidig afgebakken met een waaier van seizoensfruit , Gevulde eitjes , Paling in ’ t groen op klassieke wijze , Saladebar , Pasta , Koude aardappeltjes , sausen en hotelbroodjes

Warm

Keuze van 3 gerechten uit de volgende lijst :

Kabeljauwhaasje met garnaaltjes

Filet van speenvarken met oesterzwammen

Waterzooi van vis in een kreeftensausje

Varkenshaasje in champignonsaus

Kalfsoester bordelaise

Bij de warme gerechten is een waaier van seizoensgroenten en gratinaardappelen inbegrepen.

€ 46,00

 

Grote Ambiancebuffet

De gasten kunnen een keuze maken op het buffet uit de volgende voorgerechten

Heerlijkheid van zalm en krab afgewerkt met handgepelde garnaaltjes , Gandaham met meloenparels , Carpaccio van rundvlees parmezaanschilfers en rucola , Waaier van gerookte eendenborst afgewerkt met olijfolie extra Vierge  ,  Proevertjesbord met gerookte vis

Hoofdschotel in buffetvorm

Eendenborst met beulingen,sinaasappelsaus en brunoise van appel , Op het vel gebakken kabeljauwhaasje met prei en truffelpuree , Varkenshaasje gevuld met Gandaham en salie , Scampi’s in de wok met kokossaus , Aangepaste groenten en aardappeltjes

€ 45,00

 

Walking diner in buffetvorm

Zalm in bladerdeeg , Gevulde tomaatjes met grijze garnalen , Rollade van zeetong en gerookte zalm , Breughelham met meloen , Huisgerookte eendenfilet met gecarameliseerde appeltjes en pijnboompitjes , Carpaccio van runderhaas met parmezaankrullen , Varia van wildpaté en uienconfituur , Saladebar en een waaier van ovenverse broodjes

Warm

Rijkelijke visvaria met kreeftensaus , Kalfsoester “ Stroganoff” , Parelhoenfilet met druifjes en porto , Varia aan groenten en gratinaardappeltjes

Dessertenbuffet

Varia aan taartjes en bavarois volgens seizoen , cholademousse, vers fruit…

€ 47,00

 

Spaans buffet

(mogelijk vanaf 50 personen)

Voorgerecht op bord

Compositie van Zuiderse smaken : Op het vel gebakken rouget barbet met basilicum , pasta met gerookte zalm , gedroogde ham met meloen , keizerlijke gamba’s

Hoofdschotel in buffetvorm

Paella , Salmon a la riberena ( zalm in appelwijn) , Dorada al horno ( brasem uit de oven ) , Kalkoenfilet met tijm en honing , Estofado a la andaluze ( Rundermedaillon) , Pisto Manchego ( groenteragout) , Tortilla de patatas ( aardappelomelet) , Varkenshaasje op Andalousische wijze , Lasagna , Pasta met groentjes champignons en truffelaroma , Kabeljauwhaasje Florentina , Krielaardappeltjes

Dessert

Crema Catalane ( Catalaanse vla ), Torta de almendras ( amandeltaart ) ,rijst Valencia , Tiramisu , fruitsla , bittere chocolademousse , citroentaart met frambozencoulis , gevulde ananas met sorbet , sinaasappelgebak , mangosorbet.

€ 47,00

 

Culinaire reis

(mogelijk vanaf 50 personen)

Belgisch buffet

Tomaat met Zeebrugse grijze garnalen , Gerookte forel uit onze Ardennen met mierikswortelsaus , Paling in ’t groen op klassieke wijze , Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze ,Varkenshaasje met mosterd van De Kroon , Gebakken witloof , Aardappelpuree met savooi

Bourgondisch buffet

Boeuf “Bourgignonne “ ,Haantjes in rode wijnsaus , Notenbrood met brie en honing , Salade van gerookte eendenborst  ganzenlevermedaillon en gebakken appeltjes , Krielaardappeltjes gebakken in ganzenvet , Tomaatjes met een kruidenpanade

Bordelaise buffet

Entrecote “ Bordelaise” , Kwartels in Sauternes met druifjes , Aardappeltjes in de schil met kruidenboter

Buffet uit de Provence

Salade van op huid gebakken rouget barbet met basilicum , Bladerdeegje gevuld met tapanade , Salade Niçoise , Vispannetje uit Marseille , Lamskroontje “ Provençaals” , Ratatouille , Gratin aardappeltjes met rozemarijn

Italiaans buffet

Toscaanse koude pastasalade met scampi , Tomaat – Mozarellasalade , Bruschetta met tomaat en oregano , Spiedino di grnade pesci (visspies) , Osso Buco met pasta , Lasagna met vis en spinazie , Curgulione (gebakken gemengde groenten) , Varia aan Toscaans brood

Marokkaans buffet

Zaalouk (trasitionele auberginesalade) , Mechouia ( salade van geroosterde paprika en tomaat) , Taboulé met gerookte kalkoen ,Lams Tajinne met kaneel gember en kurkuma , Gamba’s met harissa en zoete paprika , Marokkaanse rijst met amandelen en saffraan , Pikante groenten met munt en chilipoeder

Spaans buffet

Verschillende soorten tapas , Zuiders gemarineerde zalm , Spaanse ham met meloen , Paëlla met vis , Estofado à la Andeluze (rundermadaillon) , Lapino Espagnol (spaans konijn met gedroogde pruimen) , Tortilla de patatas , Pisto manchego (groentenragout)

3 culinaire haltes € 37,00

4 culinaire haltes € 39,00

5 culinaire haltes € 41,00

Kan ook nog aangevuld worden met een Grieksbuffet of Bretoensbuffet (+€ 3 pp)

 

Dessertenbuffet nr 1

Mini gebakjes , Chocolademousse , Condérijst , Varia aan taartjes , Bavarois en Vers fruit volgens seizoen

€ 11,00

 

Dessertenbuffet nr 2

Roomijs , Minigebakjes , Chocolademousse , Condérijst , Varia aan taartjes , Bavarois en Vers fruit volgens seizoen , Kaasvaria

€ 14,50

 

Pronktaart

Biscuittaart afgewerkt met vers fruit , slagroom , vuurwerk en persoonlijk opschrift

€ 5,00

 

Foto taart (eetbare foto van koppel , logo …) supplement van € 1,00 p.p.

IJstaart met vuurwerk

€ 5,00

 

Geflambeerde ijstaart ( afgewerkt met opgeklopt eiwit en grand – manier )

€ 6,00

 

Dessert per bord

Mousse van Valrhona chocolade café noir op een spiegel van vanillesaus

€ 5,00

Tiramisu met een koffiesausje

€ 5,00

IJstaartje van kokos op een spiegel van frambozencoulis

€ 5,00

Nachtmerrie voor lijners ( 5 mini dessertjes afgewerkt met fruit)

€ 8.00

Fantasie van Chocolade en frambozen

€ 5,00

 

Formule hapjes voor bij aperitief

Assortiment aperitiefhapjes ( 3 per persoon) naar keuze van de chef

€ 3,00

Assortiment Vip Hapjes ( 5 luxe hapjes ) naar keuze van de chef

€ 9.00

 

Recepties

Prijzen geldig voor een 2 uur durende receptie

Formule 1

Aperitieflepel met grijze garnalen en een kruidensausje – kleurrijke toastjes – scampi overgoten met een sausje van appel en curry – Duo van huisbereide kaas en garnaalkroketjes – mousse van hammetje met oude porto – chorizo met Spaanse olijven

€ 10.00

 

Formule 2

Zelfde hapjes als formule 1 met aanvulling van heerlijke zilte oesters en een tasje geurige soep ( volgens seizoen)

€ 12,00

 

Special event receptie

Carpaccio van Noordzeekreeft – gegratineerde oesters “ fine champagne” – rollade van gerookte zalm met rivierkreeftenvlees – tartaar van tonijn op een bedje van mango – gebakken ganzenlever met in calvados geflambeerde appeltjes – krokant gebakken scampi in een smeuïg sausje – Canneloni van parmaham en kruidenkaas – bladerdeegje rijkelijk gevuld met kalfszwezeriken – chutney van vijgen en noten met licht gerookte kwartel – assortiment mini dessertjes met vruchtencoulis

€ 19,50

 

Receptie nieuwe stijl

Mini buffetje met warme gerechtjes

Wokgerechtje op Aziatische wijze , Lamskoteletje op Franse wijze met mosterd van Dijon , Italiaanse pastabereiding op wijze van de chef , Huisbereide ambachtelijke broodsoorten

€ 15,00

 

Receptie

Hapjes op schaaltjes gepresenteerd

Trio van gerookte vis met bieslooksausje , Parmaham met meloenparels , Roereitje met handgepelde grijze garnalen en frisse tuinkruiden , Ossenstaartsoep met sherry “ Palo Cortado” , Glaasje gevuld met slaatje van , ananas en rivierkreeftjes , Oesters , Victoriabaars met een kreeftensausje , Zalmfilet met dillesaus , Gefruite scampi , Asperges op Vlaamse wijze ( seizoen) , Kreeftensoepje of consommé , Slaatje van gebakken kalfszwezeriken met pijnboompitjes , Parelhoenfilet met druifjes en porto , Lamskoteletjes met zachte mosterdsaus

Keuze uit 8 hapjes € 20,00

Keuze uit 7 hapjes € 18,50

Keuze uit 6 hapjes € 17,50