Buffetten

Koud Zomerbuffet

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes, gerookte forel met dilleroom,

Tomaat met grijze garnalen, Italiaanse bergham, Breughelhesp met groene asperges,

Gevlamde kippenboutjes, pittig gekruid varkensgebraad met graantjesmosterd

Gevulde eitjes, aardappelsla met fijne groentjes, rauwkostsalades, sauzen,

Huisbereide broodjes en boter

€ 32 pp

 

Koud matrozenbuffet

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes,

Gerookte zalm met wakamé en zachte crème van wasabi,

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen,

Cocktail “Eden” – Spaghetti van komkommer en meloen met grijze garnalen,

Gerookte forelmousse omwikkeld met gerookte zalm en haringkaviaarroom

Italiaanse bergham met mangocompote, Breughelhesp met groene asperges,

Gevlamde kippenboutjes,

Gevulde eitjes, aardappelsla en pastasalade met fijne groentjes,

rijstsalade met paprika, rauwkostsalades, sauzen,

Huisbereide broodjes en boter

€ 40 pp 

 

Koud Kapiteinsbuffet

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes, gerookte forel met dilleroom,

Gerookte zalm met wakamé en zachte crème van wasabi, gerookte heilbot, tomaat met grijze Noordzeegarnalen,

Cocktail “Eden” – Spaghetti van komkommer en meloen met grijze garnalen,

Spiesjes van scampi met kerriekruiden,

Gerookte forelmousse omwikkeld met gerookte zalm en haringkaviaarroom

Oesterbar

Italiaanse bergham met mangocompote, Breughelhesp met groene asperges,

Gevlamde kippenboutjes, pittig gekruid varkensgebraad met rode pesto

Huisgerookte eendenborst met gekarameliseerde appeltjes

Gevulde eitjes, aardappelsla en pastasalade met fijne groentjes,

rijstsalade met paprika, rauwkostsalades, sauzen,

Huisbereide broodjes en boter

€ 44 pp 

 

Kombuis Wilford I

KOUD BUFFET – Diverse vis- en vleesbereidingen

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes, gerookte zalm met wasabi, Gerookte forel met dilleroom, tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Breughelhesp met groene asperges

Pittig gekruid varkensgebraad met rode pesto

Rauwkostsalades en sauzen

Huisbereide broodjes en boter

WARM BUFFET

Tongschar met een witte wijnsaus en een garnituur van prei

Kalkoenmedaillon Agnes Sorel – Champignonroomsaus met reepjes ham

Runderstoverij met trappistenbier

Vergezeld van aardappelgratin en een boeket van warme seizoensgroenten 

€ 38 pp

 

Kombuis Wilford II 

KOUD BUFFET – Diverse vis- en vleesbereidingen

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes, gerookte zalm met wasabi, Gerookte forel met dilleroom, tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Breughelhesp met groene asperges

Italiaanse bergham met meloenparels

Pittig gekruid varkensgebraad met rode pesto

Rauwkostsalades en sauzen

Huisbereide broodjes en boter

WARM BUFFET

Noordzeemedaillon met een kreeftenroomsaus en rivierkreeftstaartjes

Kalkoenmedaillon met een dragonsausje

Varkenshaasje met een fijne tuinkruidensaus

Vergezeld van aardappelgratin en een boeket van warme seizoensgroenten

€ 43 pp

 

Kombuis Wilford III

KOUD BUFFET – Diverse vis- en vleesbereidingen

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes

Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot

Tomaat met grijze Noordzeegarnalen

Cocktail “Eden” – Spaghetti van komkommer en meloen met grijze garnalen

Gerookte forelmousse omwikkeld met gerookte zalm en haringkaviaarroom

Italiaanse bergham met mangocompote

Breughelhesp met groene asperges

Huisgerookte eendenborst met gekarameliseerde appeltjes

Gevulde eitjes, aardappelsla en pastasalade met fijne groentjes

Rauwkostsalades en sauzen

Huisbereide broodjes en boter

WARM BUFFET

Kabeljauwhaasje Dugléré. Witte wijnsaus met dobbelsteentjes van tomaat en peterselie

Noordzeemedaillon op  Oostendse wijze met grijze Noordzeegarnalen

Parelhoenfilet met Port en druifjes

Rundermedaillon met een peperroomsaus

Varkenshaasje met een fijne tuinkruidensaus

Gelieve een keuze te maken van 3 gerechten

 Vergezeld van aardappelgratin en een boeket van warme seizoensgroenten

€ 46 pp

 

Grote Ambiancebuffet

KOUD BUFFET – Diverse vis- en vleesbereidingen

Verse Schotse zalm met brunoise van fijne groentjes

Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot

Gerookte forelmousse omwikkeld met gerookte zalm en haringkaviaarroom

Bloemkoolroom met grijze Noordzeegarnalen – krab en emulsie van kervel

Italiaanse bergham met mangocompote – krokant gebakken gevogelte en crème van ganzenlever

Vitello Tonnato

Huisgerookte eendenborst met gekarameliseerde appeltjes en een kwarteltje

Huisbereide broodjes en boter

WARM BUFFET

Zeebaars met een kreeftenroomsaus en een julienne van fijne groenten

Scampi met een kerrieroomsaus en Oosterse groenten

Lamsbout gevuld met pesto en rozemarijn en een zachte mostaardsaus

Kalfsoester Zingara – Met truffel, champignons, reepjes gekookte ham en ossentong

 Vergezeld van aardappelgratin en een boeket van warme seizoensgroenten

€47 pp

 

OPTIONEEL,

u kan eventueel een dessertbuffet toevoegen bij Kombuis I, II, III en Ambiancebuffet

ZOET!

Chocolade desserts

Mousse van rode vruchten met munt

Tiramisu

 Fruitsalade van het seizoen

Supplement € 6 pp

 

Culinaire reis

(mogelijk vanaf 50 personen)

Vlaams buffet

Asperges op Vlaamse wijze  (Seizoensgebonden) of tomaat met grijze garnalen,  Visvaria op Oostendse wijze of kabeljauwhaasje met preiroom, Varkenshaasje  met fijne tuinkruidensaus, Mechelse koekoek met gebakken witloof, Wortelstamp

Ardeens buffet

Salade van Ardennerham met gebakken spekjes en pijnboompitten, Gerookte forel met een preisaus, Gebakken varkensham met tijm en honing, Varkenshaasje Grand-mère, Luikse aardappelen

Bourgondisch buffet

Notenbrood met Brie en honing, Salade met gerookte eendenborst, ganzenlevermedaillon en gebakken appeltjes, Bœuf Bourgignonne  ( Gesmoord rundvlees in rode wijnsaus, uitjes en champignons), Haantje in rode wijnsaus

Buffet uit de Provence

Salade Niçoise of Op de vel gebakken rouget met basilicum, Vispannetje uit Marseille, Lamskroon Provençale, Gratin aardappeltjes met rozemarijn

Bordelaise buffet

Salade uit Lande, Entrecôte Bordelaise, Kwartels uit Sauternes met druifjes, Aardappelen in de schil met kruidenboter

Bretoens buffet (Supplement à € 4,00 per persoon)

Varia van zeevruchten, Varia van gerookte vissoorten – gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot, Salade met rivierkreeftstaartjes, Grijze Noordzeegarnalen, Terrine van vis, Oesterbar

Spaans buffet

Verschillende soorten tapas, Spaanse ham met meloen, Paella met zeevruchten en gevogelte, Estofado a la Andaluze – Rundermedaillon met pittige tomatensaus, Tortilla de patatas, Pisto Manchego – Varia van Zuiderse groenten

Toscaans buffet

Zuppa Di Carne (vleessoep), Lasagne met vis en spinazie, Tortino Di Frittate – Omelettaart, Pollo al Funghi – Gesmoorde kip met paddenstoelen, Ossibuchi Al Pommodoro – Ossobucco met tomaten, Curguglione – Gebakken gemengde groenten

 

3 culinaire haltes            € 44,00 per persoon

4 culinaire haltes            € 47,00 per persoon

Luxe culinaire reis (keuze uit 5 haltes)            € 49,00 per persoon

 Bij 3 culinaire haltes en bij keuze van 3 gerechten per halte, bedraagt de prijs € 36,00 per persoon.

Vermelde supplementen worden bij bovenstaande prijzen geteld.

 

Tapasbuffet 

TAPAS – gepresenteerd op het buffet op grote schalen en in grote kommen

 Gevulde avocado’s met grijze garnalen

Zalmreepjes met maanzaad

Aardappeltjes gevuld met rivierkreeftenstaartjes

Forelmousse en dilleroom

Tomatencompote met mozzarella en basilicum

Pasta met pesto en fijne groenten

Waldorfsla – knolselder en noten

Italiaanse ham met meloen

Salade met spekjes en boschampignons

Varia van paté met gebakken appeltjes

Carpaccio van runderhaas met parmezaankrullen

Sausjes

Huisbereide broodjes en roomboter 

WARM

Visvaria met witte wijnsaus en fijne groenten

Scampi met een romige tomatensaus

Varkenshaasje met een champignonroomsaus

Ragout van gevogelte

Rundermedaillon met een Zuiderse ratatouille

Gelieve een keuze te maken van 3 gerechten

Vergezeld van aardappelgarnituur en een boeket van warme seizoensgroenten

€ 43 pp

 

Trendy Walking Dinner

Voorgerechten – worden uitgeserveerd,

Deze gerechtjes worden op broodbordjes geschikt. Ze hebben het formaat tussen een receptiehapje en een voorgerecht. We kiezen voor deze oplossing, zodat uw gasten deze hapjes gemakkelijk uit de hand kunnen eten. Is een dynamische formule!

Huisgerookte zalm met een crème van Granny Smith appelen, lente-ui, prei

Erwtencrème met munt – Breydelspek en escalope van varkenshaas

Italiaanse bergham met een chutney van mango, krokant gebakken gevogelte, chips van truffelaardappel 

Rundercarpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en balsamico – gegrilde Zuiderse groenten – crème van ganzenlever

Vitello Tonato

Hoofdgerechtenbuffet – uitgeserveerd aan het buffet,

Zeebaars met een kreeftensaus en fijne groenten

Kabeljauwhaasje Dugléré, Witte wijnsaus met dobbelsteentjes van tomaat en peterselie

Haasje van Ibericovarken Rosini, Geparfumeerd met Madeira, champignons, truffel en ganzenlever

Parelhoen met Port en druifjes

Rundermedaillon met peperroomsaus

Gelieve een keuze te maken van 3 gerechten

Vergezeld van aardappelgarnituur en een boeket van warme seizoensgroenten

€ 44 pp

Dessertbuffet, huisbereid door onze chef patissier  € 6 pp

Varia van huisbereide zoetigheden, minigebakjes en mousses van vruchten

 

Dessertenbuffet nr 1

Biscuit, chocolademousse, condérijst, frambozenparfait, passievruchtenbavarois, fruitsalade, soezentaart, tiramisu, roomijs

€ 12 pp

Dessertenbuffet nr 2

Passievruchtenbavarois, chocolademousse, frambozenparfait, biscuit, javanais, soezentaart, tiramisu, misérable, rijst Valencia, rode vruchten met crème de cassis, flensjes, condérijst, fruitsalade, kaasvaria (suppl. + € 2,50)

€ 14,50 pp