Recepties

RECEPTIEFORMULES

Deze receptie zijn telkens twee uur durend. 

VOORSTEL 1 – 2 uur durende receptie

 

Aanbieden van koude hapjes

×        Glaasje gevuld met basilicumcrème en rivierkreeftstaartjes

×        Glaasje gevuld met tomaat en grijze garnalen – cocktaildressing

×        Gerookte zalm – dille – room van groene appel – lenteui – kappertjes – prei

×        Courgetterolletje met een kruidentapenade en gegrilde pijnboompitten

×        Tomatensalsa met mozzarella, basilicum en chorizo

×        Gerookte hertebout met kaasroom en gecarameliseerde peer

×        Italiaanse bergham – rucola – grissini – zongedroogde tomaat – Parmezaan

 

Receptieformule – VOORSTEL 1                                                       15,00 per persoon

 

VOORSTEL 2 – 2 uur durende receptie

 

Aanbieden van hapjes,

×        Glaasje gevuld met tomaat en grijze garnalen – cocktaildressing

×        Gerookte zalm – dille – room van groene appel – lenteui – kappertjes – prei

×        Courgetterolletje met een kruidentapenade en gegrilde pijnboompitten

×        Zilte oesters

×        Tomatensalsa met mozzarella, basilicum en chorizo

×        Italiaanse bergham – rucola – grissini – zongedroogde tomaat – Parmezaan

×        Romig kreeftensoepje

×        Scampi met Oosterse kerriegroenten

 

Receptieformule – VOORSTEL 2                                                       18,00 per persoon

 

SPECIAL EVENT RECEPTIE

VOORSTEL 3 – 2 uur durende receptie

 

Aanbieden van hapjes,

×        Torentje van gerookte forelmousse – gerookte zalm – dille

×        Bloemkoolroom met grijze garnalen – krab en emulsie van kervel

×        Courgetterolletje met een kruidentapenade en gegrilde pijnboompitten

×        Tomatensalsa met mozzarella, basilicum en chorizo

×        Praline van ganzenlever – Italiaanse bergham met een toets van aardbeien en limoen

×        Romig Kreeftensoepje

×        Sint-Jacobsvruchten met saffraan en fijne tuinkruidensaus met witte wijn

×        Mini wok – Gevogelte met kerrie en scheuten van soja en sesam

×        Vlaamse klassieker – Huisbereide kaas- en garnaalkroketjes met een cocktaildip

ZOET!

×        Chocolademousse

×        Limoencrème met frambozencoulis

 

Receptieformule – VOORSTEL 3                  

Zonder zoetigheden                   à € 21,00 per persoon

Met zoetigheden                   à 25,00 per persoon